fbpx
langue-flag-50x30-en
langue-flag-50x30-fr

Interieur inrichting in Brussel. Interieurontwerp, op maat gemaakte meubelen, keuken, dressing, bibliotheek…

 

Sinds 2020 is BeHome gevestigd in Brussel om uw interieurprojecten in heel België te verwezenlijken. Wij begeleiden u bij uw interieurproject op maat, hetzij door de creatie van unieke meubelen (bibliotheek, kantoor, opberging, TV-kast, enz.), hetzij door de renovatie van één of meerdere kamers in hun geheel (woonkamer, keuken, receptie, dressing, enz.).

 

Maak een afspraak, wij komen bij u thuis of in uw bedrijf om uw verwachtingen te begrijpen en de kwaliteit van onze op maat gemaakte meubelen, originele materialen, oneindige kleurengamma’s te presenteren …
Maak kennis met onze interieurarchitect die u kan adviseren over de beste keuze van ruimte-optimalisatie, meubilair, kleuren en materialen…

 

Met BeHome Interior Design Brussels kiest u voor een opvolging van uw interieurproject op maat van A tot Z: we zijn tegelijk interieurarchitect, installateur, fabrikant van meubels op maat, installateur, coördinator van het werk van al onze partners.

Het BeHome Brussel team, interieurarchitect en architect

Guido Greco, architecte d'intérieur BeHome BruxellesGuido GRECO

Architect

 

Na zijn afstuderen in architectuur aan de Ecole de Paris La Villette in 1996, begon Guido zijn carrière als ontwerper van op maat gemaakte meubelen voor een Italiaans timmerbedrijf, waarbij hij zijn dagen verdeelde tussen het productieatelier, zijn computer, reizen naar de huizen van de klanten en de bouwplaatsen die hij beheert. Naast interieurprojecten voor privéwoningen, winkels en kantoren heeft hij ook gewerkt aan turn-key renovatieprojecten, en restaurants, hotels en vergaderzalen. Als projectmanager bezoekt hij nog regelmatig architectuur- en decoratiebureaus, waarbij hij nauw samenwerkt met partners, onderaannemers en ontwikkelaars.

 

Zijn missies hebben hem naar de 4 hoeken van Europa, de VS, Noord-Afrika en het Midden-Oosten gebracht. Het is in Brussel dat hij besloot om zijn eigen activiteit te starten. Het BeHome netwerk, dat in volledige afzondering werd ontdekt, leek hem duidelijk de ideale gelegenheid om zijn professionele carrière op een lineaire en coherente manier voort te zetten.

 

De tijd is rijp voor een heroverweging van uw binnenruimtes. Aarzel niet om contact met hem op te nemen, hij zal u begeleiden om de oplossingen te vinden die het meest geschikt zijn voor uw functionele behoeften, om het beste uit uw volumes te halen. Hij adviseert u bij uw esthetische keuzes en begeleidt u tijdens de gehele duur van uw project, om het uit te voeren onder de beste voorwaarden, zowel wat betreft het budget als de termijnen.

Juliette-bes de Berc Behome BruxellesJuliette BES DE BERC

Interieurarchitect

 

Geboren in Nantes, aan de Atlantische kust, heeft Juliette interior design gestudeerd aan l’Ecole de Design Nantes Altantique (EDNA). De beste herinneringen heeft ze aan het water, de oceaan en de rivieren. Door deze elementen werd de behoefte om andere invloeden te ontdekken aangewakkerd.

Ze behaalde haar Master in 2012 in Shanghai op de EDNA campus in China. Haar studies van 2 jaar in het buitenland veranderden in het 8-jarig leven van een expat. Door haar nieuwsgierigheid in diversiteit heeft ze dus enorm veel ervaring opgedaan.

 

In 2018 werd de behoefte groot om terug dichter naar de heimat te komen en haar verlangen om projecten te ontwikkelen in Europa bracht haar naar Brussel. Een stad op mensenmaat.

Ze heeft vooral ervaring in het design van werkplekken, commerciële ruimtes en residentiële projecten terwijl ze voor internationale firma’s werkte. Ze werkte samen in multiculturele teams aan projecten op verschillen schalen (50m² – 10000m²), voor lokale en internationale klanten (China, België, Frankrijk, Denemarken, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland,…).

 

Door haar vele reizen over gans de wereld heeft ze een enorme bron aan inspiratie die ze kan aanwenden om originele ideeën te implementeren in uw project met out of the box solutions.

In elk project zal Juliette haar passie voor details tot uiting brengen, terwijl ze luistert naar uw verwachtingen, 100% gefocust op uw behoeften en gewoonten. Zo ontstaat er een ruimte die met u verbonden is, waar u zich thuis voelt, ontworpen binnen uw budget.

Ontdek enkele van onze interieurprojecten:
creatie van meubilair op maat en professionele kantoorindelingen

Appartement renovatie, kamerindeling, keukenontwerp, kleedkamer, woonkamer, kantoor, receptie…

BeHome Brussel

Om uw project te kennen en te bespreken,
komen we bij u langs,
of we verwelkomen u op de
Brugmann-laan 81, 1190 Brussel.

 

Wij zijn actief
op zoek naar een locatie
voor onze toekomstige showroom.

 

+32 (0)471 80 13 89

 

We zijn te bereiken op

Maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur
Zaterdag, van 9 tot 13 uur

Informatie / Afspraak boeken

 

Als u ons uw interieurproject in Brussel of elders in België wilt presenteren, laat dan uw contactgegevens en een bericht achter :